27082011.

27-08-2011: Kuki er nu startet på agility, i dag var vi afsted for anden gang. Hvis jeg skal sige det, så er hun ret god..... hun tager spring, balancebom, pose og tunnel i fin stil .... vippen går også fint, men trænerne skal IKKE stå for tæt, så går hun ikke over.....nok se og give godbider, men de de skal altså ikke tro de bare sådan lige kan røre .
Jeg skal så lige lære hvor jeg placerer mig , IKKE noget med at have ryggen mod hunde og en hel masse andet.... tror Kuki er hurtigere til at lære end jeg er.
Har ikke noget agility billede, men bare en tilfreds-flad Kuki.
Lucca fortsætter med rally, en gang om ugen..... det er tydeligt, at hundene nyder at vi har "alenetid" sammen.... der er nok  noget om det, når "de kloge" siger at , ud over de daglige gøremål, hver hund skal have 15 min. opmærksomhed/træning/ el.lg. pr dag.
I dag har det for Lucca været trimning, det kunne hun vist godt have undværet.... vi er ikke helt færdige, fortsætter i morgen .
 

Besøg hos bror Rufus.

27-08-2011: Sidste weekend besøgte vi Lucca's bror Rufus, vi gik tur med alle hundene i Sorgenfri Slotspark ( tror jeg det hedder). Bagefter nød vi kaffe og kage i haven og Anders tog nogle skønne billeder af mine hunde .

Grenå 22-23-24/08

08-08-2011: Nu er det 14 dage siden vi var på udstilling i Grenå. Det var en meget blandet fornøjelse , regn-regn-regn,og pinligt, jeg kom for sent den sidste dag.... Kuki havde IKKE bestået sin svømmeprøve, "vores ring" blev flyttet fra de værste "oversvømmelser" og blev dermed ret lille og uden "diskretionslinie", folk gik ud og ind på banen, en havde placeret to hvalpe, i en indhegning, lige ved ring og dommertelt , hvilket generede alle i ringen ( jeg kvæler snart de hunde, sagde ringpersonalen ).... hvor de kæftede op. ikke noget positivt om de dage, ikke omgivelser Kuki føltr sig tryg ved, og det viste hun ved at gå med " en pukkel" på ryggen, ikke specielt kønt.  2x very good.
MEN på vejen til Grenå besøgte vi Balto ( Kuki's bror), det var hele turen værd , jeg havde ikke set Balto siden han flyttede hjemmefra , men hold op hvor er han en dejlig "dreng". Jeg havde alle 3 tæver med, så han fik travlt med at holde øje med dem alle, men klarede det flot.
Se: B kuldet ---> uge  8
Vi var ikke gode til at stille op til fællesbillede.

Vejen 28-29/05-2011

I weekenden var vi på en dejlig, men VÅD, tur til Vejen. Sammen Med Lilly,Preben og Alma havde vi tilmeldt KSS udstilling. Heldigvis havde Lilly lånt en telt, så vi kom igennem uden at blive HELT gennemblødte....og rigtig hyggeligt var det. Vi overnattede på Kongeåkroen, det kan anbefales.
Kuki befandt sig meget bedre på græs end indendørs.... så det er nok der vi skal "slå vores folder" det næste stykke tid.

Brøndby Strand 03042011.

03-04-2011: Søndag var vi på en dejlig tur med kromierne, 15 kromier + 3 "løse" hunde, mødte op ved Brøndby Strand, til årets første tur.... dejligt at se dem alle igen. Vi mødtes kl. 14 og gik tur i ca. 2 timer med en kaffepause under vejs, imponerende med 18 hunde og masser af hundemennesker ..... og stort set ingen uoverensstemmelser.... det er altså nogle dejlige hunde vi har.
Preben var som altid den flittige fotograf, som vi alle har glæde af.

KSS Strøby d. 19-03-2011

19-03-2011: I dag har Kuki været på sin første "rigtige" udstilling. Hun tager det ret pænt, og bordet gik bedre end forventet, men der er stadig meget at øve sig på. Det er godt der er noget der hedder ringtræning, vi har kun nået to gange, men det skal nok blive bedre.
Dommeren var ret god til at håndtere vores hunde,.... desværre er der ret meget jeg ikke kan læse pga. farvebåndet "løb ud" = utydelig skrift, noget blev skrevet i håndet .... og er også svært at "tyde". Alt i alt var det nu en god dag.
Buller blev også udstillet, det var første gang for både hund og ejer. Nomalt levet Buller op til sit navn: Kan alt, vil alt, ikke bange for noget, men-men-men da han kom ind på tæppet  "gik han i sort".... han fik meget korte ben, han VAR svær at bedømme, han fik et GOOD.