Nyborg 28-11-2010.

29-11-2010: I går blev Kuki udstillet i Nyborg. Dagen startede MEGET tidligt 05.15, udstillingen startede kl. 09.30 og kromierne var de første. Vejret var OK at køre i, så Kuki og jeg kørte til Brøndby Strand, hvorfra vi kørte videre sammen med Alma, Lilly og Preben.
Vi nåede frem i god tid, og kunne konstertere at de fleste var nået frem. Der var tilmeldt 10 hunde, men de 3 blev forhindret pgr. af vejret.
Vi tilbragte et par hyggelige timer med de andre hunde/ejere.
Susannes veninde, Sanne, tog nogle billeder af Kuki...tak for det.

Gåtur 07-11-2010.

09-11-2010: I søndags havde ikke mindre en 16 kromier fundet vej til Geel Skov. Det var det dejligste efterårsvejr og vi gik i ca. 1½ time.Der var flere "nye" med og den yngre generation var pænt repræsenteret.Desværre glemte jeg at tage billeder men på afstand ligner de nok hinanden alle sammen.
Da vi kom hjem var her ro i flere timer. Kuki valgte, som hun plejer, at putte med Laura.


17-10-2010:I denne weekend har kuki været på sin føste udstilling . Der er mange nye indtryk, en masse larm og masser af folk og hunde..... en stor mundfuld for en 4mdr. gammel hvalp, men hun klarede det flot, selv om der er meget at lære.
Se hendes kritikker under: Kuki .... udstillinger.
Det er bedst at bliver fotograferet siddende på skødet .


25-09-2010:
Sidste weekend var Kuki med til sit andet træf.... vi var en tur i Vejle, og kørte derover sammen med Lilly, Preben og Alma ( Preben var fotograf) .... Lucca var selvfølgelig også med.  ( flere billeder fra træffet på http://www.beaglepower.dk  
 Vi havde nogle rigtig hyggelige timer sammen med jyderne .
Kuki's udvikling går meget stærkt nu, hun vokser og vokser .... hendes selvstændighed bliver også større .Hun er ved at være rigtig fræk, alt hvad hun kan få fat i bliver flyttet, hullerne i haven vokser og der er enormt mage "ting" i haven der havner i
stuen .

Lucca er trimmet HELT i "bund" Lige som ved sidste kuld hvalpe bliver hun meget tyndpelset, så jeg har haft gang i trimmekniven.... der skal lige gå 1-2 mdr. før hun er pæn igen.
29-08-2010: Det går heldigvis bare så godt med Kuki.Nu har hun helt fået overbevist Laura ( 12 år) om at de både kan lege sammen og sove sammen. Kuki har brugt meget energi på det, men hun havde bare bestemt at de SKULLE ligge i samme kasse, Lucca gider hun ikke ligge sammen med!! Til gengæld foregår den vilde leg sammen med Lucca, og det er VILDT... tæpperne fløjter om ørene på os.

Kuki er begyndt til hvalpetræning, hun virker meget god til at lære, men det er jo tidligt.....  jeg får jo nogle gode "redskaber".

Hun deltager i alle vores ture på marken og befinder sig fint i "flokken", i dag var vi 7-8 hunde der fulgtes ad. Hun har  sine favoritter, hun bliver enormt glad når hun møder Dina ( Sheltie).

Et par gange er der kummet STORE sorte hunde farende, det er hun ikke så glad for..... hun tager det nu alligevel meget fornuftigt og hilser sammen med mig. Langt de fleste vi møder har heldigvis god forstand på hunde, og tager hensyn når der kommer en hvalp så de kan hilse stille og roligt.